Jet Set Go

Jet Set Go

Run je eigen reisbureau

In Jet Set Go speel je de rol van April, die alle klanten van haar reisbureau tevreden moet houden. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Blije, kleurrijke graphics
  • Makkelijk te leren
  • Mini games

TEGEN

  • Weinig levels
  • Vrij repetitief
Meer

Goed
7

In Jet Set Go speel je de rol van April, die alle klanten van haar reisbureau tevreden moet houden.

Wat doe je in Jet Set Go?

Het doel van Jet Set Go is het opbouwen van je reisbureau. Zorg dat de vliegtuigen vol komen te zitten door je klanten reizen te verkopen. Je doorloopt het hele proces van een reis boeken, brochures geven tot boarding cards printen.

Het is een standaard time management spel. Na de eerste dagen op kantoor wordt het al snel drukker en moet je de faciliteiten upgraden om de drukte aan te kunnen. Ook speel je nieuwe bestemmingen vrij.

Jet Set Go is vrij repetitief en elke dag op kantoor voelt min of meer hetzelfde (eigenlijk net zoals in het echte leven!). Er zijn wel een aantal minigames waarin je naar de verschillende locaties reist en meehelpt met voedsel en drankjes bereiden, wat voor iets meer variatie zorgt.

Hoe speel je Jet Set Go?

Jet Set Go is gemakkelijk te leren. Een heldere tutorial loodst je door je eerste dag. Je klikt op je klanten om ze te helpen of sleept ze naar bepaalde plekken in het kantoor. Het gaat bij Jet Set Go meer om nadenken dan om vingervlugheid.

Hoe ziet het eruit?

Jet Set Go ziet er schattig en kleurrijk uit en doet denken aan spellen als Sally's Spa en Diner Dash. De figuren hebben behoorlijk veel details en naarmate het spel vordert komen er steeds meer verschillende klanten bij. De achtergrondmuziek is erg rustgevend en niet zo irritant als bij de meeste mobiele spellen het geval is.

Onze mening

Jet Set Go is een mooi gemaakt time management spel dat je een kijkje in de keuken van reisbureaus geeft. Jammer genoeg wordt elke dag hetzelfde werk doen al snel saai.

Meeste download Strategiespellen voor Windows-phone-7

Meer
Jet Set Go

Download

Jet Set Go